استفاده های تجاری بادام زمینی در دوران اینکاهای باستان

بادام زمینی یک محصول مهم است که در سراسر جهان رشد می کند. از نظر تجاری عمدتاً برای تولید روغن استفاده می شود، اما به غیر از روغن، محصولات جانبی بادام زمینی آستانه حاوی بسیاری از ترکیبات کاربردی هستند.

این ترکیبات مانند پروتئین ها، فیبرها، پلی فنل ها، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی است که می تواند به عنوان یک ماده کاربردی به بسیاری از غذاهای فرآوری شده اضافه شود.

تاریخچه بادام زمینی به زمان اینکاهای باستانی پرو برمی گردد. آنها اولین کسانی بودند که بادام زمینی وحشی کشت کردند و آن را به عنوان بخشی از مراسم مذهبی خود به خدای خورشید تقدیم کردند.

آنها از بادام زمینی سفید به عنوان ynchic استفاده می کنند. تاریخ مدرن محبوبیت بادام زمینی با جنگ داخلی دهه 1860 در آمریکا آغاز شد.

بادام

جورج واشنگتن کارور که به عنوان پدر صنعت بادام زمینی شناخته می شود، زیرا بیش از سیصد محصول مشتق شده از بادام زمینی را تولید کرد.

کره بادام زمینی در دهه 1890 توسط پزشک سنت لوئیس به عنوان جایگزین پروتئین نرم برای افراد با دندان های ضعیف ساخته شد.

در سال 1895، دکتر جان هاروی کلوگ “فرآیند تهیه غذای آجیل” را به ثبت رساند و از بادام زمینی اصفهان برای خدمت به سربازان استفاده کرد.

طبق دایره‌المعارف غذاها و نوشیدنی‌های آمریکایی جان ماریانا، فرآیندی برای برشته کردن بادام‌زمینی پوسته‌دار در روغن در اوایل دهه ۱۹۰۰ توسعه یافت و در کیسه‌های بدون هوا تحت برچسب «پلنترز» بسته‌بندی شد.

جوزف ال. روزنفیلد مجوز اختراع خود را به شرکت حوضچه سازندگان کره بادام زمینی پیتر پان داد.

در سال 1928، روزنفیلد شروع به ساخت برند خود برای کره بادام زمینی کرد، این آغاز تجاری سازی و محبوبیت کره بادام زمینی در آمریکا بود که به تدریج گسترش یافت. در سراسر اروپا و آسیا

  • منابع:
    1. Peanuts as functional food: A review
  • تبلیغات: 
    1. بهترین روش برای ثروتمند شدن در دنیای مجازی
    2. با خامه معجون ضدپیری بسازید
    3. ایده های آسان برای کسب ثروت در منزل
    4. با یک چشم بهم زدن موفقیت را مزه کنید!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.