آلوچه میوه تابستان است. تازه یا خشک، فضیلت زیادی دارد. یک متحد واقعی برای ورزشکاران، برای افرادی که از یبوست رنج می برند نیز ارزشمند است.
آلوچه در بازار تهران بسته به تنوع از جولای تا اکتبر در دسترس است، میوه تابستانی است که نباید از دست داد. برای رفع تشنگی، در تعطیلات برای آن هوس ها ایده آل است.
برخلاف تصور رایج، این میوه نه شیرینتر از سایر میوهها است و نه از سیب کالری بیشتری دارد. دارای شاخص گلیسمی متوسطی است که آن را به همراه خوبی برای ورزشکاران تبدیل می کند که به تدریج به آنها انرژی می دهد.
طعم آن به دلیل محتوای پکتین بالای آن، تنوع آشپزی متعددی را در غذاهای شور یا شیرین، در کمپوت ها یا مرباهای بسیار موفق ایجاد می کند.
فراتر از علاقه آشپزی، این ویژگی های تغذیه ای آن است که باید به خاطر بسپارید، اول از همه فیبرهای آن که آن را به یک ملین تبدیل می کند که قبلاً در فارماکوپه عربی ذکر شده است.
همچنین یکی از غنیترین غذاها از نظر بور است، عنصر کمیاب مفید در برابر آرتریت و پوکی استخوان، که عملکرد استروژن را نیز حفظ میکند. غنی بودن آن از نظر مواد معدنی نیز قابل استقبال است، به ویژه برای آلوچه که مواد مغذی بیشتری نسبت به میوه خام دارد.
آلوچه حاوی ویتامین C کمتری نسبت به آلوچه است، اما حاوی آهن، منیزیم، پتاسیم، کلسیم و همچنین پروویتامین A، ویتامین E و ویتامین های گروه B است. علاوه بر این، آلوچه و آلو بخشی از غنی ترین مواد غذایی هستند. آنتی اکسیدان ها، درست بعد از میوه های کوچک قرمز و سیاه و جلوتر از پرتقال، سیب، هلو و انگور.
اما آلوچه از کجا می آید؟ منشأ آن از چین است که امروزه بزرگترین تولیدکننده جهان است و قبلاً برای مصریان شناخته شده بود. بعدها، رومیان آن را پذیرفتند و در قرون وسطی، در حال حاضر هفت نوع وجود داشت.
یکی از آنها توسط صلیبیون در قرن دوازدهم بازگردانده شد: پس از یک لشکرکشی ناموفق به سوریه، آنها با درختان آلوچه از دمشق بازگشتند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.