زمینه های مصرف دارویی زعفران در قرن اخیر

کارآزمایی‌های بالینی برای ارزیابی اثربخشی زعفران در افسردگی خفیف تا متوسط ​​انجام شده است. مطالعات گزارش کردند که زعفران موثرتر از دارونما و حداقل معادل دوزهای درمانی ایمی پرامین و فلوکستین است.

در هیچ یک از مطالعات تفاوت قابل توجهی در عوارض جانبی مشاهده نشد به عنوان یک مکمل غذایی، عصاره زعفران ممکن است از آسیب شبکیه در موش جلوگیری کند و در درمان رتینوپاتی ایسکمیک و دژنراسیون ماکولا وابسته به سن نقش داشته باشد.

فعالیت های ضد درد و ضد التهابی از کلاله ها و گلبرگ های زعفران نگین پوشالی گزارش شده است بررسی متون نشان داد که کاهش در سطح کلسترول و تری گلیسیرید موثر است.

همچنین در کاهش آسیب عروقی هنگامی که خرگوش های دارای چربی خون با کروستین درمان شدند مشاهده شد.

هیپوکسی در دیواره عروقی نیز کاهش یافت با این حال، در مطالعه دیگری، 400 میلی گرم در روز (به مدت 7 روز) زعفران ریحان هیچ تأثیری بر پروفایل لیپیدی داوطلبان سالم نشان نداد.

علاوه بر این، یک اثر آنتی اکسیدانی در پلاکت های انسان همراه با مهار پراکسیداسیون لیپیدی مشاهده شد.[18] گزارشی وجود دارد که نقش بالقوه عصاره زعفران مشهد را در درمان سرطان مرور کرده است.

با این حال، به نظر می رسد زعفران یک گیاه سیتوتوکسیک انتخابی است، اما مکانیسم آن به وضوح مشخص نشده است.

علاوه بر فعالیت فوق الذکر، بهبود حافظه مختل شده با اتانول موش، اثرات بر رفتار یادگیری و مرگ سلول های عصبی و مدیریت پسوریازیس از C. sativus گزارش شده است.

زعفران به طور کلی هنگام مصرف سمی نیست. در مقادیر آشپزی، اما دوز کشنده در 20 گرم و دوز سقط کننده در 10 گرم در ادبیات نشان داده شده است.

عوارض جانبی مانند رینوکونژونکتیویت، آسم برونش، خارش پوستی و گزارش موردی از آنافیلاکسی در زعفران نگین سحرخیز وجود داشته است.

  • منابع:
    1. An overview on saffron, phytochemicals, and medicinal properties
  • تبلیغات: 
    1. کابل برق را به جای ماکارانی مصرف کنید
    2. ثبت انحلال شرکت با مسئولیت محدود
    3. ظروف یکبار مصرف خود را با سرکه دوباره قابل استفاده کنید
    4. انتشار فیلم عجیبی که موجب گرانی مایع ظرفشویی شد

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.