یکی دیگر از مزایای ظروف چدنی، و نه کمترین: آنها از درجه حرارت بالا نمی ترسند. یک ماهیتابه چدنی یا کاسرول را می توان روی هر نوع آتش سوزی استفاده کرد: گاز، اجاق سرامیکی، برقی یا القایی.
این قابلمه سرویس چدن را حتی می توان روی باربیکیو، شومینه یا آتش کمپ، مستقیماً روی اخگرهای داغ قرار داد. اما مراقب اجاق ها یا کوره های دسته چوبی مانند برخی از محصولات برند Skeppshult باشید که نباید با شعله های آتش در تماس باشند. برای این نوع ظروف، بهتر است از روش پخت کلاسیک استفاده کنید.
ظروف آشپزخانه خود را قبل از تعویض چه مدت نگهداری می کنید؟ یک سال، دو سال، پنج سال…؟ با چدن، این سوال دیگر مطرح نمی شود، زیرا کاملاً تخریب ناپذیر است.
استفاده روزانه به آن آسیب نمی رساند، بلکه برعکس: این ماده ای است که پتینه به دست می آورد و با گذشت زمان بهبود می یابد. بنابراین شرط مطمئنی است که ماهیتابه چدنی شما در تمام زندگی، حتی فرزندانتان، همراه شما باشد.
اگر قیمت این ظروف مانعی برای شماست، ماندگاری این سرمایه گذاری را در نظر بگیرید. در نهایت نسبت کیفیت به قیمت بسیار عالی است، در مقایسه با سایر مواد، مطمئناً خرید آن ارزانتر است، اما به ناچار جایگزین آن خواهید شد.
هنوز مطمئن نیستید که کدام ماهیتابه چدنی را انتخاب کنید؟ مارک ها و مدل های مختلف ما را کشف کنید و اجازه دهید با توجه به ویژگی های استفاده از آنها راهنمایی شوید.
مزیت تعیین کننده ظروف چدنی این است که حرارت به طور بسیار مساوی در این تابه ها توزیع می شود که باعث می شود نتیجه پخت بسیار خوبی حاصل شود. این را می توان با این واقعیت توضیح داد که چدن یک رسانای عالی گرما است.
به عنوان مثال، تابه های چدنی تا چهار برابر رسانایی حرارتی تابه های فولادی ضد زنگ دارند. این همچنین منجر به مزیت دیگری از تابه چدنی می شود و آن این است که به انرژی نسبتا کمی نیاز دارد، به خصوص برای زمان پخت بسیار طولانی.
این بدان معنی است که سرخ کردن با گرمای بسیار کمی نیز کار می کند. با این حال، باید صبر کنید تا تابه کاملا گرم شود، که مدتی طول می کشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.