از عسل می توان برای درمان سرماخوردگی و گلودرد استفاده کرد و در برابر استافیلوکوک و سایر عفونت های باکتریایی بسیار موثر است. همچنین می توانید از عسل برای التیام زخم های عفونی روی پوست استفاده کنید.
عسل کنار اصل در برابر سرفه بسیار موثر است و به همین دلیل برای شربت سرفه بسیار مناسب است. بر اساس یک گزارش آمریکایی، عسل تأثیر بسیار بهتری نسبت به شربت سرفه بدون نسخه از داروخانه دارد.
عسل همچنین میتواند علاوه بر سلامتی، پوستی ظریفتر به شما بدهد. عسل حاوی آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و پروتئین هایی است که به پاکسازی بدن از سموم مختلف کمک می کند. علاوه بر این، پوست شما با خواص ضد باکتریایی عسل بهبود می یابد.
به گزارش هفته نامه KK، می توان از عسل به عنوان ماسک صورت و درمان مو استفاده کرد و این تأثیر فوق العاده ای دارد.
تمام عسل ها، به استثنای چند مورد، به مرور زمان متبلور می شوند. این ترکیب فروکتوز و گلوکز است که تعیین می کند عسل چقدر مایع بماند. شهد گل های مختلف ترکیبات مختلفی از فروکتوز و گلوکز می دهد.
مدت زمانی که از برداشت عسل طول می کشد تا شروع به کریستالی شدن آن زیاد است، ممکن است پس از چند هفته اتفاق بیفتد و ممکن است چندین سال طول بکشد. می توانید با نگهداری عسل در دمای اتاق، فرآیند را به تعویق بیندازید. در کمد آشپزخانه
خود زنبورها همیشه دمای حدود 35 درجه سانتیگراد را در کندو حفظ می کنند و به این ترتیب عسل را در مایع ذخیره سازی خود نگهداری می کنند.
آیا عسل مایع شروع به کریستال شدن کرده است؟
اولین نشانه شروع کریستالی شدن عسل مایع این است که کمی کدر می شود. بعداً کریستالهای بزرگتری تشکیل میشوند، در حالی که عناصر مایع عسل بیشتر در اطراف کریستالها متمرکز میشوند. این به این معنی نیست که عسل بد می شود. اگر عسل را در حمام آب گرم قرار دهید، به حالت مایع باز می گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.