در سطح جهان، موزارلا محبوب ترین پنیر پیتزا است. با این حال، تخمین زده شده است که در ایالات متحده تنها 30٪ از کل پنیر پیتزای مورد استفاده موزارلای واقعی است.
Provolone دومین یکی از محبوب ترین است. پنیر پیتزا مطهر یک کیلویی ممکن است برای حفظ جویدن با موزارلا مخلوط شود.پارمزان رنده شده ممکن است به بالای پیتزا اضافه شود و معمولاً هنگام پختن به خوبی ذوب نمی شود.
انواع مختلفی از پنیرهای پیتزای فرآوری شده از جمله پنیر آنالوگ تولید می شود. Provel یک مثال است. پنیرهای دیگر پیتزا عبارتند از Emmental و Romano. ریکوتا برای کالزون ها یا به عنوان تاپینگ استفاده می شود.
ممکن است چندین پنیر در فرمولاسیون آن با هم مخلوط شوند و هر کدام دارای خصوصیات قهوه ای و تاول زا هستند. به عنوان مثال، ترکیب موزارلا و چدار ممکن است در مقایسه با سایر ترکیبات، هنگام پخته شدن کمتر تاول بزند، زیرا چدار خاصیت ارتجاعی کمتری دارد.
در حالی که موزارلا و پروولون ممکن است در مقایسه با سایر ترکیبات کمتر قهوه ای شوند.
محصولات پنیر مانند پاستوریزه و فرآوری شده برای پیتزا که تولید آنها سریعتر و ارزانتر از پنیر واقعی است و طراحی شده است تا به خوبی ذوب شود و جویدنی بماند در بسیاری از پیتزاهای تولید انبوه در آمریکای شمالی و بریتانیا استفاده می شود.
این محصولات به عنوان پنیر پیتزا آنالوگ نامیده می شوند؛در بریتانیا از اصطلاح “آنالوگ پنیر” استفاده می شود که روشن می کند که در واقع پنیر نیست.
در کتاب Technology of Cheesemaking، ویراستاران Law و Tamimethat بیان می کنند که به نظر می رسد پنیر پیتزای آنالوگ، پیشروترین نوع پنیر آنالوگ تولید شده در سطح جهان باشد.هر سال در ایالات متحده، 700 میلیون پیتزا یخ زده فروخته می شود که سه چهارم آن حاوی جایگزین های پنیر است.
پنیرهای پیتزای آنالوگ ممکن است برای فرآوری با تجهیزات پنیرسازی کمتر پیچیده نسبت به پنیر موزارلا، مانند استفاده از مخلوط کردن و قالب گیری ساده، فرموله شوند.
آنها تمایل دارند بافت نرمی داشته باشند و پس از ذوب شدن، ممکن است در هنگام کشیدن یا گاز گرفتن کمی کیفیت “طناری” داشته باشند.
ممکن است در هنگام پختن محصول خرد شده، که در آن پنیر با هم ژل میشود، ذوب یا ذوب شوند. سیستم های تثبیت کننده جدیدی توسعه یافته اند که به ایجاد پنیرهای پیتزای آنالوگ کمک کرده است
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.