باید گفت لیمو کلیدی حاوی ویتامین C است که یک ماده مغذی حیاتی است. مدتهاست می دانیم که کمبود ویتامین C می تواند منجر به اسکوربوت شود.
این وضعیت بیشتر با دریانوردانی در تاریخ همراه است که در سفرهای طولانی مدت به میوه و سبزیجات تازه دسترسی نداشتند.
اخیراً، ما شاهد سطوح پایین ویتامین C در استرالیا بودهایم، به عنوان مثال در افرادی که در بیمارستان بستری شده و برای عمل جراحی ارجاع شدهاند.
اما این ممکن است سطح ویتامین C را به طور گسترده در جامعه نشان ندهد. در این گروه از افراد، عواملی که منجر به بیماری آنها میشود نیز میتواند بر دریافت ویتامین C موجود در لیمو ترش سنگی جنوب اقدام کنند.
اگر مصرف ویتامین C شما کم است، نوشیدن آب لیمو می تواند کمک کننده باشد. ویتامین C در دمای 30 تا 40 درجه سانتیگراد شروع به کاهش می کند، که تأثیر کمی بر سطح آب لیمو گرم شما خواهد داشت، اما خیلی نگران کننده نیست.
اگر ویتامین C کافی در رژیم غذایی خود لیمو ترش لیسبون را داشته باشید، هر چیز اضافی به صورت ویتامین C یا اگزالات از طریق ادرار دفع می شود.
یک مطالعه نشان داد افرادی که سطح چربی خون (کلسترول) بالایی داشتند و به مدت هشت هفته آب لیمو مصرف کردند، هیچ تغییری در فشار خون، وزن یا سطح چربی خون خود مشاهده نکردند.
با این حال، در مطالعه دیگری، نوشیدن 125 میلی لیتر آب از لیمو ترش سنگی با نان منجر به کاهش اندکی در سطح گلوکز خون در مقایسه با نوشیدن چای یا آب همراه با نان شد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.